Ramsalt romantikk i Kalvåg - Knutholmen

6729 Kalvåg

TripAdvisor Vurderinger

TripAdvisor Vurderinger - 181 Anmeldelser181 Anmeldelser

57 79 69 00

Fra NOK 1 730,00

Sjekk tilgjengelighet forRamsalt romantikk i Kalvåg - Knutholmen (Åpnes i et nytt vindu)

Nyt avslappande og koselege dagar i lag med din kjære

Åpningstider

Kalvåg (1 Jan 2021 - 31 Des 2021)
Fredag - SøndagOpen

Veiledende pris

BillettypeBillettavgift
1 døgnNOK 1 730,00 pr. person
2 døgnNOK 3 185,00 pr. person

NB: prisene er veiledende og kan endres fra dag til dag.

Kart

Veibeskrivelse til kollektivtransport

FRÅ BERGEN
Med ekspressbåt: Ta ekspressbåt i 3,5 time frå Strandkaiterminalen i Bergen til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider ved å leggje inn «Frå: Strandkaiterminalen, Bergen» og «Til: Kalvåg Knutholmen, Bremanger». På norled.no kan du kjøpe billettar til ekspressbåten. Bussbillett kjøper du om bord i bussen.

Med fly: Reis med fly frå Widerøe i 30 minutt frå Bergen til Florø. Ta taxi (5 minutt) eller buss (15 minutt) frå Florø lufthamn i Florø kai. Her i frå kan du enten ta taxibåt (25 minutt) eller reise kollektivt. For å reise kollektivt tar du ekspressbåt i 30 minutt frå Florø til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider for kollektivtransport ved å leggje inn «Frå: Bergen lufthavn» og «Til: Kalvåg Knutholmen». Du kan kjøpe flybillett på wideroe.no og ekspressbåtbillett frå norled.no. Bussbillett kjøper du om bord i bussen.
 

FRÅ OSLO
Reis med fly frå Widerøe i 1 time og 10 minutt frå Oslo til Florø. Ta taxi (5 minutt) eller buss (15 minutt) frå Florø lufthamn i Florø kai. Her i frå kan ein enten ta taxibåt (25 minutt) eller reise kollektivt. For å reise kollektivt tar du ekspressbåt i 30 minutt frå Florø til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider for kollektivtransport ved å leggje inn «Frå: Oslo Lufthavn» og «Til: Kalvåg Knutholmen». Du kan kjøpe flybillett på wideroe.no og ekspressbåtbillett frå norled.no. Bussbillett kjøper du om bord i bussen.


FRÅ FLORØ
Ta ekspressbåt i 30 minutt frå Florø til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider ved å leggje inn «Frå: Florø kai» og «Til: Kalvåg Knutholmen». På norled.no kan du kjøpe billettar til ekspressbåten. Bussbillett kjøper du om bord i bussen.
 

FRÅ FØRDE
Start reisa ved å ta buss i 1 time frå Førde rutebilstasjon til Florø kai. Ta ekspressbåt i 30 minutt frå Florø kai til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider ved å leggje inn «Frå: Førde rutebilstasjon» og «Til: Kalvåg Knutholmen». Bussbillett kjøper du om bord i bussen. På norled.no kan du kjøpe billettar til ekspressbåten.

 

FRÅ ASKVOLL
Ta ekspressbåt i 1,5 time frå Askvoll til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider ved å leggje inn «Frå: Askvoll kai» og «Til: Kalvåg Knutholmen». På norled.no kan du kjøpe billettar til ekspressbåten. Bussbillett kjøper du om bord i bussen.

Fasiliteter

Avstand

 • fiske

Generelle fasiliteter

 • bar
 • egen brygge
 • familievennlig
 • internett
 • konferansefasiliteter
 • matservering
 • restaurant
 • selskapslokaler
 • Spa

Romfasiliteter

 • havsutsikt

Utleie

 • båtutleie

Strandgata 30, 6905 Florø,

Norway

Email: mail@fjordkysten.no

Dei lokale turistkontora gir deg god og nyttig informasjon.