For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Tillate informasjonskapsler

Romantisk utflukt i vest - Lammetun Ferie og Fritid

Lammetun
6964 Korssund

90 65 24 90

Fra NOK 2 100,00
Nyt kveldsmat på brygga i lag med din kjære

Veiledende pris

BillettypeBillettavgift
Fredag - søndag: romantisk pakke for toNOK 3 600,00 pakkepris
Lørdag - søndag: Romantisk pakke for toNOK 2 100,00 pakkepris

NB: prisene er veiledende og kan endres fra dag til dag.

Kart

Veibeskrivelse til kollektivtransport

Frå Bergen (3,5 time)
Med bil: Følg E39 i nordleg retning. Etter om lag 2 timar kjem du til ferjestrekka Oppedal-Lavik. Rutetider finn du her. Etter ein halvtime på ferja kjem du til Lavik. Følg skilta i retning Hyllestad. Her køyrer du Fv607 i om lag 20 minutt til du møter Fv57 (ved godt føre er det mogleg å heller køyre snarvegen på Fv63 frå Lavik). Etter eit par minutt på Fv57 kjem du til skilt i retning Askvoll og Hyllestad. Ta til venstre og køyr på Fv607 i 30 minutt til du kjem til Hellevik. Følg skilta til venstre i retning Askvoll. Etter om lag 20 minutt på Fv61 kjem du fram til Lammetun. Følg skilta i retning Salbu, og deretter Korssund og Lammetun kystfort.
 

Frå Florø (2,5 time) og Førde (1,5 time)
Med bil: Frå Florø følgjer du Rv5 til Førde. Køyr E39 til Sande. På Sande svingar du vestover i retning Dale. Frå Dale følgjer du skilta i retning Bergen og deretter Askvoll til du kjem til Hellevik. Følg skilta i retning Salbu, og deretter Korssund og Lammetun kystfort.
 

Frå Askvoll (40 minutt)
Med bil og ferje: Ta ferje i 20 minutt frå Askvoll sentrum til Fure. Sjå rutetider her. Følg skilta i retning Salbu, og deretter Korssund og Lammetun kystfort. Med bil (1 time): Dersom det er lenge til neste ferje går er det mogleg å køyre rundt via Dale ved å følgje Fv609 og Fv607.

 

Se også

Korssund, Fjaler

AldenAlden - den norske hest, AskvollTa turen til øya Alden og bestig den Norske hest – fjellet som stig nærmast loddrett opp av havet! 481 meter høgt og synleg meir enn 100 km til havs er fjellet eit av dei mest markante seglingsmerka på vestlandet. Frå toppen har du fantastisk utsikt i alle retningar!

The island communities Bulandet and Værlandet is connected by 6 bridges over narrow streams. Bulandet & Værlandet, Askvoll

Join a guided tour in the fascinating millstone landscapeKvernsteinsparken, HyllestadBli med på steineventyret! Kvernsteinsparken i Hyllestad er eit utandørsmuseum i dei største steinbrota frå vikingtida og mellomalderen i Skandinavia

Grind grain with the rotary hand quernKvernsteinsparken, HyllestadBli med på steineventyret! Kvernsteinsparken i Hyllestad er eit utandørsmuseum i dei største steinbrota frå vikingtida og mellomalderen i Skandinavia.

Strandgata 30, 6905 Florø,

Norway

Email: mail@fjordkysten.no

Dei lokale turistkontora gir deg god og nyttig informasjon.