Velvære i fiskeværet Kalvåg – med sol og bad

6729 Kalvåg

TripAdvisor Vurderinger

TripAdvisor Vurderinger - 158 Anmeldelser158 Anmeldelser

57 79 69 00

Fra NOK 2 170,00

Sjekk tilgjengelighet forVelvære i fiskeværet Kalvåg – med sol og bad (Åpnes i et nytt vindu)

Ha ei hyggeleg stund i lag på Carolas Buaspa

Åpningstider

Kalvåg (1 Jan 2020 - 31 Des 2020)
Fredag - SøndagOpen

Veiledende pris

BillettypeBillettavgift
1 døgnNOK 2 170,00 pr. person
2 døgnNOK 3 625,00 pr. person

NB: prisene er veiledende og kan endres fra dag til dag.

Kart

Veibeskrivelse til kollektivtransport

FRÅ BERGEN
Med ekspressbåt: Ta ekspressbåt i 3,5 time frå Strandkaiterminalen i Bergen til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider ved å leggje inn «Frå: Strandkaiterminalen, Bergen» og «Til: Kalvåg Knutholmen, Bremanger». På norled.no kan du kjøpe billettar til ekspressbåten. Bussbillett kjøper du om bord i bussen.

Med fly: Reis med fly frå Widerøe i 30 minutt frå Bergen til Florø. Ta taxi (5 minutt) eller buss (15 minutt) frå Florø lufthamn i Florø kai. Her i frå kan du enten ta taxibåt (25 minutt) eller reise kollektivt. For å reise kollektivt tar du ekspressbåt i 30 minutt frå Florø til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider for kollektivtransport ved å leggje inn «Frå: Bergen lufthavn» og «Til: Kalvåg Knutholmen». Du kan kjøpe flybillett på wideroe.no og ekspressbåtbillett frå norled.no. Bussbillett kjøper du om bord i bussen.
 

FRÅ OSLO
Reis med fly frå Widerøe i 1 time og 10 minutt frå Oslo til Florø. Ta taxi (5 minutt) eller buss (15 minutt) frå Florø lufthamn i Florø kai. Her i frå kan ein enten ta taxibåt (25 minutt) eller reise kollektivt. For å reise kollektivt tar du ekspressbåt i 30 minutt frå Florø til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider for kollektivtransport ved å leggje inn «Frå: Oslo Lufthavn» og «Til: Kalvåg Knutholmen». Du kan kjøpe flybillett på wideroe.no og ekspressbåtbillett frå norled.no. Bussbillett kjøper du om bord i bussen.


FRÅ FLORØ
Ta ekspressbåt i 30 minutt frå Florø til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider ved å leggje inn «Frå: Florø kai» og «Til: Kalvåg Knutholmen». På norled.no kan du kjøpe billettar til ekspressbåten. Bussbillett kjøper du om bord i bussen.
 

FRÅ FØRDE
Start reisa ved å ta buss i 1 time frå Førde rutebilstasjon til Florø kai. Ta ekspressbåt i 30 minutt frå Florø kai til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider ved å leggje inn «Frå: Førde rutebilstasjon» og «Til: Kalvåg Knutholmen». Bussbillett kjøper du om bord i bussen. På norled.no kan du kjøpe billettar til ekspressbåten.

 

FRÅ ASKVOLL
Ta ekspressbåt i 1,5 time frå Askvoll til Smørhamn, og så buss i 10 minutt frå Smørhamn til Kalvåg. Sjå en-tur.no for rutetider ved å leggje inn «Frå: Askvoll kai» og «Til: Kalvåg Knutholmen». På norled.no kan du kjøpe billettar til ekspressbåten. Bussbillett kjøper du om bord i bussen.

Fasiliteter

Avstand

 • fiske

Generelle fasiliteter

 • bar
 • egen brygge
 • familievennlig
 • internett
 • konferansefasiliteter
 • matservering
 • restaurant
 • selskapslokaler
 • Spa

Romfasiliteter

 • havsutsikt

Utleie

 • båtutleie

Se også

Evening © KnutholmenKnutholmen Restaurant, Bremanger

© Knutholmen
Fiskar for ein dag - Knutholmen, BremangerØnskjer du å prøve fiskelykka kan du bli med på havfisketur. Ein lokalkjentmann styrer sjarken og tek deg med til dei beste fiskeplassane! Du kan også vere med på krabbe og hummarfiske, eller eit skjergardscruise mellom holmar og skjer. 

Strandgata 30, 6905 Florø,

Norway

Email: mail@fjordkysten.no

Dei lokale turistkontora gir deg god og nyttig informasjon.