For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Tillate informasjonskapsler

Krabbefestival på Atløy

Herland
6985 Atløy
God stemning!

Åpningstider

Herland, Atløy (26 Jul 2019 - 28 Jul 2019)
Fredag - SøndagOpen

Kart

Veibeskrivelse til kollektivtransport

Båt
Plott inn 61°21’19.8″N 4°53’11.5″E og ta turen til Herland Småbåthamn. Her er det stor kapasitet, men det er lurt å vere tidleg ute i og med at det ikkje er lov å reservere plass.

Bil
Køyr til Askvoll ferjekai og ta ferja over til Gjervik. Der i frå er det 12 km til Herland og parkering på bussplassen, her får du hjelp frå parkeringsvaktane våre. Rutetider for ferje finn du på kringom.no

Ekspressbåt
Du kan enkelt reise med Norled sin ekspressbåt frå Bergen, Skjerjehamn, Florø og Kalvåg (Smørhamn) til Askvoll. Frå Askvoll tek du ferja til Gjervik, før ein tek taxi eller buss fram til Herland. Du finn rutetider for ekspressbåt og ferje på kringom.no

Lokaltaxi
Taxibil: 959 56 227
Taxibåt: 970 81 818

Fasiliteter

Aktiviteter

  • barneaktiviteter
  • konserter
  • marked
  • underholdning

Arrangementstyper

  • Mat

Målgruppe

  • Barn
  • Eldre
  • Voksen

Se også

Askvoll Fjordhotell © Askvoll FjordhotellAskvoll Fjordhotell, AskvollAskvoll Fjordhotell er eit hyggeleg hotell i hjartet av Askvoll.

The sea house © BulandsferieBulandsferie, Askvoll

Vilneskyrkja - Askvoll, Askvoll

Bulandet & VærlandetØyhopping med postbåten - Solund, Bulandet, Værlandet, SolundBli med den lokale postbåten på øyhopping til Solund, Bulandet og Værlandet! Dette er ein flott rundtur blant dei vestlegaste øyene i Norge. Her kjem du tett på det spektakulære landskapet med tusenvis av øyer, holmar og skjær. 

Værlandet HavhotellVærlandet Havhotell, AskvollHar du lyst på ei unik oppleving ved havet? Værlandet Havhotell byr på overnatting i moderne arkitektur med havet rett utanfor soverommet!

Øyhopping med sykkel, Askvoll

Strandgata 30, 6905 Florø,

Norway

Email: mail@fjordkysten.no

Dei lokale turistkontora gir deg god og nyttig informasjon.