Bulandet

Bulandet

© Petur Thor Photography

Søk byer & tettsteder

Type:
Navn:

Søk byer & tettsteder

Type:
Navn:

Kommunar

Antall resultater:

Antall resultater: 18

, vises for øyeblikket 1 til 10.

 1. Askrova / Tansøy

  Address

  6919 Tansøy

  Øyane Askrova og Tansøy er eit levande bygdesamfunn ute i havgapet. Frå øya har ein storslått panoramautsikt mot hav og omkringliggande øyar.

 2. Askvoll

  Address

  Askvoll Sentrum
  6980 Askvoll

  Kommunesenteret Askvoll i Askvoll Kommune ligg på fastlandet. Her er kommuneadministrasjon og mange av dei kommunale tenestene lokalisert. Askvoll har stor breidde i private handel og sørvisbedrifter og hotell, bank og apotek. Av andre offentlege…

 3. Askvoll Kommune

  Address

  Askvoll Sentrum
  6980 Askvoll

  Askvoll er eit spennande reisemål med varierte naturopplevingar. På ein og same dag kan du oppleve vakkert fjordlandskap ved Dalsfjorden og idyll på sjarmerande øyer lengst vest i havgapet. I Askvoll finn ein fleire av dei beste toppturane i Sogn og…

 4. Bulandet & Værlandet

  Address

  6986 Værlandet

  Opplev Noregs vestlegaste bebudde samfunn, øyriket Værlandet og Bulandet. Her ligg øyane som perler på ei snor, vakkert bunde saman av 6 bruer og 5.240m veg.

 5. Eikefjord

  Address

  6940 Eikefjord

  Den idylliske bygda Eikefjord byr på flotte naturopplevingar og flotte aktivitetar som ein kan delta i, eller gjere på eige hand. Ideell for både born og vaksne

 6. Fjaler Kommune

  Address

  6961 Dale i Sunnfjord

  Fjaler ligg på sørsida av Dalsfjorden og er mangfaldig geografisk, frå fjordbygdene Dale og Flekke, til det lakserike Flekke- og Guddalsvassdraget, og kystgrendene i vest.

 7. Florø

  Address

  6900 Florø

  Florø er Norges vestlegaste by og byr på sjarmerande småbyliv. Her kan du nyte småbyidyllen samtidig som du har kort avstand til spanande aktivitetar og naturopplevingar.

 8. Hardbakke

  Address

  6921 Hardbakke

  Hardbakke er kommunesenteret i Solund kommune. Her finn du gjestehamn, butikkar og mange aktivitetar for store og små. Rutebåtene går frå Hardbakke hamn.

 9. Hyllestad

  Address

  6957 Hyllestad

  Bygda Hyllestad er administrasjonssenter i Hyllestad kommune. Her finn du blant anna Kvernsteinsparken og det kjente landemerke Lihesten.

 10. Hyllestad Kommune

  Address

  6957 Hyllestad

  Hyllestad kommune ligg ytst på nordsida av Sognefjorden og er kjent for kvernsteinsproduksjon, ein industri som var i drift i nesten 1000 år

Strandgata 30, 6905 Florø,

Norway

Email: mail@fjordkysten.no

Dei lokale turistkontora gir deg god og nyttig informasjon.